De verandering begint in Herentals

Herentals is een aangename plek om te wonen: een kleine stad in het groen en de gezellige deelgemeenten Noorderwijk en Morkhoven. Toch staat de stad waar wij van houden na vele jaren hetzelfde bestuur onder druk. Onze stad mist visie en ambitie. De Herentalsenaar verdient beter. N-VA Herentals is er alvast klaar voor om beter te doen.

Elk jaar beetje achteruit

Het stadsbestuur slaagt er niet in om met een wervend verhaal voor deze stad en haar deelgemeenten te komen.  De inwoners van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven blijven op hun honger zitten. Er is geen visie en ambitie om deze stad nieuw leven in te blazen. Elk jaar gaan we een beetje verder achteruit: meer leegstand, minder leven in de brouwerij, minder gezelligheid  ... De problemen op vlak van mobiliteit, parkeerbeleid en veiligheid geraken maar niet opgelost. In het beste geval wordt er op de winkel gepast.

Fier op onze stad

Met de N-VA zijn wij fier op onze stad, Noorderwijk en Morkhoven. Het potentieel is enorm. De Herentalsenaar heeft recht op een stadsbestuur dat dit kan waarmaken. De Herentalsenaar verdient beter.

 

Met de N-VA staat er alvast een ploeg klaar om beter te doen! Afspraak in 2018.