N-VA Herentals stelt lijst voor

Op 2 juli 2012

Vandaag stelde N-VA Herentals de lijst voor waarmee het op 14 oktober naar de verkiezingen trekt. Dat Axana Ceulemans de lijst zal trekken was al even geweten. Op plaats twee komt Guy Verellen. Op drie vertegenwoordigt Jo Cleymans Noorderwijk en op plaats vier staat Kathleen Laverge uit Morkhoven. Hubert Vanooteghem maakt de top vijf compleet. Lijstduwer is Leo van Meerbergen.

“Het is een fiere lijsttrekker die hier vandaag deze ploeg mag voorstellen,” aldus Axana Ceulemans. “We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een goede, evenwichtige lijst. Dit team is hiervan het resultaat. In plaats van 29 individuen zie ik één ploeg die er samen voor wil gaan.”

Guy Verellen is als ondervoorzitter al enkele jaren één van de drijvende krachten achter N-VA Herentals. Guy is kleine zelfstandige en verder vooral vader van twee kinderen. Ook Jo Cleymans is als secretaris al even actief binnen N-VA Herentals. Als geboren en getogen Noorderwijkenaar, zet hij zich in de eerste plaats in voor zijn Noorderwijk. Kathleen Laverge uit Morkhoven nam de vorige verkiezingen in 2006 al deel voor de N-VA. Kathleen werkt voor het Vlaams Parlement en zet haar ervaring opnieuw in voor de N-VA in Morkhoven. Hubert Vanooteghem is geen onbekende in het Herentalse verenigingsleven, onder andere als voorzitter van het Davidsfonds en jarenlange secretaris van de Herentalse milieuraad. Helemaal onderaan staat Leo Van Meerbergen, actief in verschillende Herentalse sportclubs en als voormalig medewerker van de stad goed bekend met de werking van onze administratie.

“Als nieuwe partij in Herentals zijn wij natuurlijk ambitieus, maar tegelijk ook zeer realistisch. Volgens ons heeft het weinig zin om streefcijfers naar voor te schuiven of voorafnames op de uitslag te nemen. Wij zullen er tijdens de campagne 100% voor gaan en de kiezer zal zich op 14 oktober uitspreken. Wel wil ik benadrukken dat wij als N-VA nooit onze verantwoordelijkheid zullen ontlopen. Het spreekt voor zich dat wij aan deze verkiezingen meedoen om iets te kunnen realiseren voor Herentals, Noorderwijk en Morkhoven en niet om aan de kant te staan.” aldus nog Axana.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is